Belföldi munkavállalók foglalkoztatása

A Jobtain Kft. közel 20 éve jelen levő és fejlődő vállalkozás a munkaerő toborzás és kölcsönzés világában mind Magyarországon, mind pedig Erdélyben és Ukrajnában.

Munkaerő toborzás? - Jobtain!

A Jobtain munkaerő-kölcsönző csaknem 20 éve van jelen a hazai munkaerő-piacon. Jelenlétünk ez idő alatt nem csak stabil volt, hanem folyamatosan fejlődő. Mind kölcsönzött állományunk, mind ügyfélszolgálati pontjaink száma visszaesés nélküli, egyenletesen növekvő tendenciát mutat az elmúlt években. Folyamatos fejlesztéseink, a változásokhoz való dinamikus alkalmazkodásunk és belső innovációink révén ez a tendencia tovább folytatódik.

Miért vagyunk ebben biztosak?

  • Ügyfélszolgálati pontjaink mára 13 városban is megtalálhatóak (Budapest, Zalaegerszeg, Tab, Veszprém, Tatabánya, Sárvár, Szolnok, Gyöngyös, Jászárokszállás, Jászberény, Kecskemét, Nyíregyháza, Csíkszereda és Beregszász), számuk pedig folyamatosan nő
  • tapasztalt, szakértő koordinátoraink folyamatos kapcsolatban vannak a partnercégekkel és a munkavállalókkal
  • minősített Google Ads szakértőket is magába foglaló, saját, professzionális marketing csapattal dolgozunk
  • központi telefonos ügyfélszolgálatunk előszűri a partnereknek továbbítandó jelentkezőket, hogy mindig minőségi munkavállalókat biztosítsunk
  • a munkavállaláshoz szükséges dokumentumokat és bejelentéseket nem manuálisan, hanem fejlett informatikai infrastruktúra segítségével, automatizáltan intézzük
  • az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelően szabályozott folyamatok biztosítják hatékony működésünket a munkaerő-kölcsönzés területén
Amiben a Jobtain csapata hisz a munkaerő-kölcsönzés folyamán

Milyen értékek teszik a maga nemében egyedülállóvá a Jobtain munkaerő-kölcsönzőt?

Bátran állíthatjuk, hogy a Jobtain kiemelkedik a munkaerő-kölcsönző cégek közül és ezt az állítást nem csak eddigi, munkaerő toborzás terén elért eredményeinkre és hatékonyságunkra alapozzuk. Mind partnereink, mind a belföldi munkavállalóink között rendszeresen végzett közvéleménykutatás eredményei, valamint a munkavállalóink ajánlásai megerősítik ezt a tényt. Büszkék vagyunk rá, hogy minden sikerünket úgy értük el, hogy a megalakulásunkkor felállított értékeinket nem adtuk fel.

Amihez ragaszkodunk:

  • Hitelesség: cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, leinformálható, adósságokkal nem rendelkező kölcsönző, melyet a BISNODE csoport is alacsony pénzügyi kockázatú minősítéssel tüntetett ki.
  • Törvényesség: a mindenkor hatályos törvényeknek megfelelően működünk, rendelkezünk a tevékenységünkhöz szükséges engedélyszámokkal (munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés), munkavállalóinkat törvényesen bejelentjük, a jelentkezőink és dolgozóink adatait a GDPR-nak megfelelően kezeljük. Költségeink a partnereink felé transzparensek, nem tartalmaznak rejtett elemeket. Munkavállalóink részére a munkaszerződésben rögzített, és a foglalkoztató partnerekkel megállapodott összeget fizetjük ki.
  • Kommunikáció: partnereink és kölcsönzött munkavállalóink számára is folyamatosan (akár munkaidőn kívül is) elérhetőek vagyunk, teljes körű tájékoztatást nyújtunk.
  • Proaktivitás: mi nem csupán igényt teljesítünk, hanem aktívan együtt is működünk partnereinkkel; javaslatokat teszünk a nagyobb hatékonyság eléréséért, rugalmasan igazodunk az egyedi kérésekhez is.

Kérdései maradtak? Találkozzon velünk és minden kérdésére választ kap!

Akár kis, akár egészen nagy létszámban lenne szüksége belföldi munkavállalókra, bízza ránk létszámigényének kielégítését. Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és engedje meg, hogy egy személyes találkozó keretén belül, együtt gondolkodva Önnel, találhassuk meg az Ön cégének leginkább megfelelő megoldást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*

Hova küldhetjük az e-könyvet?

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*