20 éves a Jobtain!
20% kedvezmény és ajándék fizetési benchmark!

Nehézséget jelent vállalatának a minőségi magyar munkavállalók felvétele?
A HR részlegnek se ideje, se kapacitása nincsen a toborzásra?

Bízza ránk a belföldi munkaerő teljes toborzási folyamatát!
Munkaerő kölcsönzés és munkaerő közvetítés 20 év szakmai tapasztalattal.
ÉS MOST 20% JUBILEUMI KEDVEZMÉNNYEL*!

Nem hoznak jelentkezőket az álláshirdetéseik?

Nézze meg, mi hogyan tudunk segíteni!

Mi 17 000 magyar jelentkezőt generáltunk partnereinknek az elmúlt évben!

Akár nagy létszámú fizikai, betanított vagy szakképzett munkaerőre van szüksége, akár nehezen betölthető szellemi vagy vezető pozícióra keres kiváló kollégát, a Jobtain biztosítja cégének a minőségi jelentkezőket!

Hogyan tudunk az Ön vállalatának is magyar munkaerőt toborozni?

Partnermenedzsment és kommunikáció

Aktív partnermenedzsment és kommunikáció

A megbízó vállalat és a munkaerő kölcsönző cég együttműködésében az első és legfontosabb lépés a folyamatos kommunikáció. Partnereinkhez minden héten célzott kérdésekkel érkezünk, ezekkel rengeteg toborzást segítő adathoz jutunk, ami többszörösére növeli a jelentkezők számát.

1

Sokcsatornás toborzás

Széleskörű offline és online toborzási csatornáinknak köszönhetően nagy arányban és határidőre tudjuk teljesíteni partnereink munkaerő-igényeit. Az is fontos számunkra, hogy álláskeresőink gyorsan, egyszerűen tudjanak jelentkezni a kiszemelt munkára. Hetente újítunk a hirdetési kreatívokon, változatos toborzási eszközöket tesztelünk, és folyamatosan elemezzük a toborzási “tölcsér” adatait a minőségi jelöltszerzés növelése érdekében.

2

Többcsatornás kommunikáció
Központi toborzoói csapat

Központi toborzói csapat

Toborzóink a jelentkezéstől számított maximum egy munkanapon belül telefonon előszűrik az online álláshirdetésekre jelentkező álláskeresőket. Így partnereinknek gyorsan tudjuk továbbítani személyes tesztre vagy interjúra az elvárásaik szerinti jelölteket. Toborzó csapatunk aktív lokális toborzási tevékenységet is folytat az érintett területeken.

3

Lokális projektmenedzsment, országos lefedettség

A helyszíni jelenlét és a személyes kapcsolattartás egy toborzási projektnél elengedhetetlen. Országszerte 12 helyi kirendeltségünk van, és folyamatosan nyitjuk új irodáinkat. Projekt koordinátoraink napi szinten tartják a kapcsolatot a HR-esekkel és a kölcsönzött munkavállalókkal, elősegítve a sikeres együttműködést.

4

Modern informatikai háttér

Modern informatikai háttér

A toborzási folyamatok hatékony menedzseléséhez, a szakmai csapatok közötti gördülékeny kommunikációhoz elengedhetetlen a professzionális informatikai háttér. A toborzási és munkaügyi adminisztrációs tevékenységünket is a legmodernebb informatikai megoldásokkal (automatizáció, cloud, jelölt- és partnerkezelő szoftverek, chatbot alapú kommunikáció stb.) támogatjuk.

5

Nehéz megfelelő létszámú és minőségű magyar munkaerőt találni? Igen, valóban.

De egy szakértő partnerrel, azaz velünk lehetséges!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, és találkozzunk személyesen vagy online!

* Új partnercég szerződése esetén, belföldi munkaerő-kölcsönzésre, 20% szolgáltatási díj kedvezményt adunk. Minimális kölcsönzötti létszám: 10 fő. Akciós szerződéskötési időszak: 2024. február 12 – március 14. A tájékoztatás nem minősül ajánlatnak, a pontos szerződéskötési feltételekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*

Hova küldhetjük az e-könyvet?

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*