ÉGETŐ MUNKAERŐHIÁNNYAL KÜZD A VÁLLALATA?

ITT A MEGOLDÁS!

Fülöp-szigeteki munkavállalók foglalkoztatása

Szakszerű és törvényes  hr szolgáltatóI támogatással!

A partnereinknél dolgozó fülöp-szigeteki munkavállalóink mondták:

Nem tudja kielégíteni a felmerülő gyártási igényeket? Bővítené a cégét, de nincs elég betanított munkás munkaerő az új projektekhez?

A minőségi fizikai munkásokat már az elmúlt években is egyre távolabb kellett keresniük a hazai toborzó cégeknek, ez a tendencia pedig megállíthatatlanul folytatódik.

Kölcsönözzön Fülöp-szigeteki munkavállalókat, és turbózza fel a termelést!

„Az elmúlt években nagyon sok kutatást végeztünk azzal kapcsolatban, hogy melyik az a nemzet vagy ország, aminek a lakosai kultúrájukban, világnézetükben, alkalmazkodóképességükben, legközelebb állnak az európai lakossághoz és mi ennek tükrében tettük le végül a voksunkat a Fülöp-szigetek mellett” – Mihályi Magdolna, ügyvezető, Jobtain HR Szolgáltató Kft.
A Fülöp-szigeteken jelenleg 20 millió filippínó munkavállaló vállalna külföldi országban munkát
Tudta?

A Fülöp-szigetek 110 milliós lakosságából 20 millió filippínó várja azt a következő pár évben, hogy valamelyik külföldi országban vállalhasson munkát.

Ahhoz, hogy egy munkavállaló hosszútávon tudjon dolgozni külföldön, nem elég alkalmasnak lennie az adott munkakörre. Fontos, hogy be tudjon illeszkedni az új környezetébe és azonosulni tudjon a befogadó ország kultúrájával.

A Fülöp-szigeteki munkavállalók könnyen integrálhatók a gyári és multinacionális környezetbe egyaránt.

Mit érdemes tudnia a hazánkban dolgozni akaró filippínókról?

Ilyenek a munkájukban

“A filippínó kollégák nagyon szorgalmasak, és amióta nálunk dolgoznak, az egész gyártósor jó hangulatban végzi a munkát, ami a termelésre is pozitív hatással van!” (az egyik partnercégünk termelési vezetője)

Ilyenek a társasági életben

A Fülöp-szigetekiek magas szintű képzettségükkel és kiváló jellemükkel kiemelkednek a többi külföldi munkavállaló közül.

Miért pont a Jobtain-en keresztül kölcsönözzön filippin munkaerőt?

A munkaerő-kölcsönző cégeknek több rostán is át kell menniük, mielőtt alkalmazhatják a filippin munkavállalókat. Emellett a munkavállalók is szigorú ellenőrzésen mennek át, mielőtt hazánkba jöhetnek, egyrészt minden egyes munkavállaló kiutazási engedélyét ellenőrzi a Fülöp-szigeteki hatóság, másrészt a kinti magyar nagykövetség is külön interjút készít velük.

A Jobtain a “minősített foglalkoztatói” státusszal engedélyt kapott a filippínó munkaerő toborzására, ami azt jelenti, hogy minden illetékes szervezet a megbízható cégek közé sorolt minket.

Miért vagyunk hitelesek a Fülöp-szigeteki foglalkoztatásban, és miért érdemes mielőbb felvennie velünk a kapcsolatot?

Az elsők között szereztük meg a “Minősített foglalkoztató” státuszt, amelynek köszönhetően az Ön cégének is törvényesen, magas szintű szakmai sztenderdeknek megfelelve, gyorsított eljárással tudunk Fülöp-szigeteki munkavállalókat biztosítani.

Közel 1.000 filippínót beléptettünk már a tesztidőszakban partnerünkhöz, így valós gyakorlattal rendelkezünk, és gördülékeny folyamatokkal, specialista kollégákkal, sok-sok hasznos tanáccsal tudjuk az Ön cégébe integrálni a Fülöp-szigeteki munkatársakat.

8 éve szállásoltatunk és mentorálunk külföldi munkavállalókat, kiterjedt szállásadói kapcsolati hálóval rendelkezünk.

Mindenféle kapcsolódó teendőt átvállalunk (bevándorlási hivatali ügyintézés, vízumigénylés stb…), így Önök gyakorlatilag munkára készen kapják az alapos kiválasztási folyamaton átesett filippínó munkaerőt.

FONTOS!

A Fülöp-szigeteki munkaerőre tartósan számíthat, ugyanakkor időigényesebb a behozatali szakasz, ezért javasoljuk, hogy mielőbb keressen fel minket!

A teljes munkaerő-kölcsönzési folyamatot menedzseljük!

Kiváló kapcsolatrendszerrel, kipróbált és működő folyamatokkal, minőségi filippínó munkavállalókkal, professzionális HR szolgáltatói támogatással állunk a tömeges munkaerő-hiánnyal küzdő vállalatok rendelkezésére.

1

1. lépés

Toborzási és kiválasztási folyamat a Fülöp-szigeteken

2

2. lépés

A vízum és a kilépési okmányok feldolgozása

3

3. lépés

Belépés a fogadó országba

4

4. lépés

Letelepedés a fogadó országban

5

5. lépés

Támogatói hálózat kiépítése

6

6. lépés

Munkába állás

7

7. lépés

Pénzügyek kezelése

8

8. lépés

A Fülöp-szigetekhez fűződő kapcsolatok fenntartása és erősítése

További kérdései lennének vagy a személyre szabott megoldásainkra kíváncsi? Találkozzon velünk személyesen vagy online és minden kérdésére válaszolunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt:

Több információra van szüksége, mielőtt felveszi velünk a kapcsolatot?

Nézzen szét érdekes és hasznos tartalmaink között!

Több részletre kíváncsi a filippínó munkavállalók foglalkoztatásáról? Olvassa el cikkünket!

Szeretné jobban megismerni a varázslatos Fülöp-szigeteki kultúrát, és az ott élő embereket? Lapozza át színes kiadványunkat!

A téma szakértőjeként folyamatosan jelen vagyunk a médiában is

hu_HUHungarian

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*

Hova küldhetjük az e-könyvet?

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*