Ismerjen meg
minket!

A Jobtain Kft. közel 20 éve működő, 100%-ban magyar tulajdonú HR szolgáltató cég. Magyar, Fülöp-szigeteki és ukrán munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés fizikai és szellemi pozíciókra egyaránt.

Tudta, hogy a Jobtain minősített foglalkoztatóként ún. harmadik országbeli munkavállalókkal is megoldást nyújthat a cégek munkaerő-hiányára?

A Fülöp-szigetekről folyamatosan hozzuk be a minőségi, angolul beszélő munkavállalókat partnereinknek, és gőzerővel dolgozunk az új piacok nyitásán.

Kikkel állunk kapcsolatban?

Elsősorban olyan magyarországi nagyvállalatokat szolgálunk ki kölcsönzött munkaerővel, melyek folyamatosan keresnek munkavállalókat több különböző pozícióba is. Magyarország legnagyobb foglalkoztatói közül többet is partnereink között tisztelhetünk. Minden szerződés megkötésekor törekszünk a hosszú távú, stratégiai együttműködésre, ezzel is jelezvén partnereinknek, hogy mindig, minden helyzetben számíthatnak a segítségünkre. Így elsősorban azokat a közepes és nagy foglalkoztatókat keressük, akiknek teljesíteni tudjuk akár nagyobb számú, akár folyamatos igényüket legyen szó magyar, ukrán vagy erdélyi munkaerőről.

Szolgáltatásaink

Belföldi munkaerő kölcsönzés

Felkutatjuk a legalkalmasabb hazai munkavállalókat, és a munkaerő-kölcsönzés rugalmas keretein belül teljes körű segítséget nyújtunk a HR menedzsmentben.

Fülöp-szigeteki munkaerő kölcsönzés

Minősített foglalkoztatóként teljes körűen menedzseljük a Fülöp-szigeteki munkaerő munkába állítását partnereinknél. Az angolul beszélő, szorgalmas, tisztelettudó és vidám filippínó munkavállalók rendkívül jól integrálhatóak gyári- és multinacionális környezetbe.

Ukrán munkaerő kölcsönzés

Az ukrán munkavállalók előszeretettel dolgoznak hazánkban, így 2017 óta folyamatosan bővülő
adatbázisunkban kiemelkedő szakmai kompetenciákkal és akár magasabb iskolai végzettséggel rendelkező jelöltek is találhatók.

Munkaerő közvetítés

Portfóliónk legújabb szolgáltatásaként modern marketing és HR eszközökkel biztosítjuk partnereink számára a legmegfelelőbb jelöltek felvonultatását.

Szállásoltatási lehetőség

A kiválasztott munkaerő magas színvonalú lakhatása rendkívül fontos számunkra, így azokat a szálláshelyeket részesítjük előnyben, ahol a foglalkoztatottak minőségi pihenéssel tölthetik el szabadidejüket.

Teljes körű ügyintézés

Hogy Önnek időt és energiát takarítsunk meg, a toborzáson túl elvégezzük a kölcsönzött munkavállalóink összes munka- és bérügyi adminisztrációját, emellett utazásukat és szálláshelyüket is megszervezzük, biztosítjuk.

Budapest, Gyöngyös, Jászárokszállás, Jászberény, Kecskemét, Nyíregyháza, Sárvár,
Székesfehérvár, Szolnok, Tatabánya, Zalaegerszeg, Beregszász és Csíkszereda.

Ügyfélszolgálati pontjaink

Mára 13 városban is megtalálhatóak, számuk pedig folyamatosan nő, hogy biztosíthassuk a gyors és gördülékeny kapcsolattartást partnereinkkel és munkavállalóinkkal egyaránt.

Főbb értékeink

Hitelesség

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, amelyet a BISNODE csoport is alacsony pénzügyi kockázatú minősítéssel tüntetett ki.

Törvényesség

A mindenkor hatályos törvényeknek megfelelően működünk, a jelentkezőink és dolgozóink adatait a GDPR-nak megfelelően kezeljük.

Kommunikáció

Partnereink és kölcsönzött munkavállalóink számára is folyamatosan elérhetőek vagyunk.

Proaktivitás

Nem csupán igényt teljesítünk, hanem aktívan együtt is működünk partnereinkkel.

Felkeltettük érdeklődését a Jobtain szolgáltatásai iránt?

Akkor az itt található űrlapunk segítségével könnyen és gyorsan kapcsolatba tud lépni velünk.

Ön mennyire nyitott a külföldi munkaerőre?

Töltse ki 1 perces mini-felmérésünket!

Ön mennyire nyitott a külföldi munkaerőre?

Töltse ki 1 perces mini-felmérésünket!

Elégedett partnereink:

hu_HUHungarian

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*

Hova küldhetjük az e-könyvet?

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*