Bemutatkozás

Napjainkban a gazdasági élet szereplőinek legnagyobb kihívása, hogy a gyorsan változó körülményekhez alkalmazkodni tudjanak. Ennek az alkalmazkodásnak az egyik alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és tudású dolgozói bázis megléte. Sok vállalatnak ugyanakkor sem ideje, sem elegendő erőforrása nincs arra, hogy felkutassák és alkalmazzák a szükséges munkavállalókat. Ilyen esetben jelenthet gyors és költséghatékony megoldást egy munkaerő-kölcsönző cég bevonása. Érdemes ebben a lehetőségben gondolkodni akkor is, ha:

  • az Ön vállalatánál létszámstop van, hiszen a kölcsönzött munkaerő nem számít bele a statisztikai létszámba,
  • vállalata sürgős vagy nagyobb megrendelést kapott, amihez rövid időn belül és meghatározott ideig van szüksége egy nagyobb létszámra,
  • a saját állományba vétel előtt szeretne kipróbálni kollégákat, így néhány hónap elteltével át tudja majd venni a legjobbakat,
  • szabadságolás vagy hosszabb betegállomány áthidalását kell megoldania,
  • költségeit optimalizálni szeretné, hiszen a kölcsönzés szolgáltatási díjként és nem munkabérként könyvelendő.

Bemutatkozik a Jobtain

A Jobtain Kft. egy közel 20 éve sikeresen működő és folyamatosan fejlődő, száz százalékban magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző és közvetítő vállalat. Fő profilunkhoz munkavállalókat Magyarországról, Erdélyből és Ukrajnából biztosítjuk. Ügyfeleink magas színvonalú, rugalmas kiszolgálása érdekében Magyaroszágon 11, Erdélyben és Kárpátalján 1-1 saját irodát üzemeltetünk. Célunk, hogy találkozzanak egymással a munkaerő hiánnyal küzdő cégek és a dolgozni vágyó munkavállalók, amit jelenleg 80 partner cég és több mint 2300 kölcsönzött munkavállaló között valósítunk meg napi szinten.

A Jobtain munkaerő-kölcsönző csapata

MEGOLDJUK HR PROBLÉMÁIT!

Miért érdemes a Jobtain-t választania?

Bár a több évtizedes HR tapasztalat tagadhatatlanul alappillérét képezi cégünknek, növekvő eredményeink mégis leginkább annak köszönhetőek, hogy lépést tartunk a változásokkal, fejlesztünk és fejlődünk. Így segítünk a munkaerőhiány okozta helyzeten. Ezt a fejlődést elsősorban a következők teszik számunkra lehetővé:

ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelő szervezett működés

Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzéséhez komoly követelményeknek kell megfelelni. Átlátható folyamatainkkal, hatékony belső és külső kommunikációnkkal, a feladatok és hatáskörök egyértelműsítésével a Jobtain minden évben sikeresen teljesíti a feltételeket.

Magas szintű IT háttér

A gyors és hatékony működéshez elengedhetetlen a legfejlettebb online programok és alkalmazások használata. A professzionális bérszámfejtéstől az automatikus dokumentum-generálásig minden területen kihasználjuk a modern technika vívmányait. Munkánkat elismert IT szakemberek támogatják.

Profi marketinges csapat

Ahhoz, hogy az Ön cégéhez a legrövidebb időn belül megtaláljuk a legmegfelelőbb embereket, a hagyományos hirdetési formák mellett az online marketing területén is naprakészeknek kell lennünk. A Jobtain magasan kvalifikált online marketinges csapata éppúgy otthon van a közösségi média oldalak, a Google hirdetések és az eDM (elektronikus direkt megkeresések) világában, mint a legújabb grafikai és videós trendekben.

Hatékony call-center csapat

Kollégáink telefonos interjúkkal , az Ön cége által fontosnak tartott szempontok alapján előszűrik a jelölteket, biztosítva ezáltal, hogy Önök kellően motivált, szakmailag megfelelő munkaerőhöz jussanak.

On-site management

Minden projektünknek dedikált projekt vezetője van. A nagyobb létszámú állomány esetében tapasztalt projekt-vezetőink az Önök telephelyén közvetlenül látják el a kölcsönzött állománnyal kapcsolatos toborzási-, kiválasztási- és adminisztrációs feladatokat. Célunk ezzel, hogy hatékony kommunikációt biztosítsunk az Önök termelés vezetői és a cégünk vezetése között, és a munkaerő-kölcsönzés során esetlegesen  felmerülő problémákra azonnali megoldást tudjunk nyújtani.

Munkavállalók gondozása

Büszkék vagyunk a munkavállalókkal való kapcsolatunkra, hiszen nem csak arra figyelünk, hogy hitelesen és korrektül tájékoztassuk őket, hanem arra is, hogy emberségesen bánunk velük. A felénk táplált bizalmuk és a feléjük tanúsított empátiánk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a dolgozók jól érezzék magukat munkahelyükön, ezzel biztosítva Önnek olyan munkavállalókat, akikre hosszú távon is számíthat.

Try&hire

A kiválasztást és a kölcsönzésben eltöltött legalább 3 hónapot követően lehetőséget biztosítunk  a leginkább bevált munkavállalók átvételére try&hire konstrukciónkban.

Ragaszkodás értékeinkhez

Korrektség, hitelesség, megbízhatóság, törvényesség azok az értékek, melyekből sosem engedünk, és amik 15 év alatt a munkaerő-kölcsönzők élvonalába emelték a Jobtain cégét. Védjegyünkké vált a korrekt és hiteles tájékoztatás, a partnerek igényeinek való megfelelés és törvényi szabályozások és kötelességek betartása – munkáltatók és munkavállalók irányában egyaránt.

hu_HUHungarian

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*

Hova küldhetjük az e-könyvet?

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
YYYY dot MM dot DD
Kérjük, nyilatkozzon:*